4 havetraktorer

4 populære, smarte og effektive havetraktorer

Er du en rigtig haveentusiast, så ved du hvor hårdt og surt det kan være sommetider at klippe græs med en håndskubber. Har du samtidig en større have med ikke så mange små smutvene og snæver plads mellem nogle planter, kan det anbefales at få en havetraktor. Det er sagtens muligt at finde en havetraktor på GulogGratis.dk, Den Blå Avis og sådan nogle steder, men du kan ikke være helt 100% sikker på hvad du så får for pengene – med mindre du har en ret god idé om hvad du bør kigge efter for at tjekke maskinens stand.

En denne artikel har vi hjulpet dig med at finde nogle af de meget populære havetraktorer som findes på markedet lige nu. Vi har taget højde for praktiske funktioner, motor, havetraktorens bygning, anmeldelser og meget mere. Vi starter med en havetraktor fra Texas, som er et ud af mange gode bud på en rigtig god havetraktor.

Texas XC140-98 havetraktor

texas havetraktor - havegrej.dk

Vejl. pris: 12.499,00 kr

Link til forhandler: https://www.texas.dk/da/products/havetraktor/xc140-98-fri-fragt/?partno=90063129

 

Texas er et godt gammelt dansk mærke, grundlagt i år 1960. Texas laver nogle rigtig gode maskiner, og de kan for alvor holde til noget. Et godt eksempel på en af deres meget holdbare havetraktorer, kunne være en som den du ser på billedet ovenfor. Den er bygget på en meget stærk profil, som gør den super stiv og holdbar.

En anden fordel ved denne havetraktor er, at den er med gear. 5 fremgear, og 1 bakgear. Det er lidt en smagssag, om man er til havetraktorer med eller uden gear. Men om ikke andet er der ihverfald en fordel som man ikke kan løbe fra. Ved at køre med gear holder man en nævn arbejdshastighed – om du kører og klipper græs, eller kører med en vogn. Specielt når du glipper græs, bliver det aller best, hvis man holder den samme fart hele vejen igennem.

 

Texas Rider 6100E havetraktor

Vejl. pris: 8.999,00 kr.

Link til forhandler: https://www.texas.dk/da/products/havetraktor/rider-6100e/?partno=90063138

 

Denne havetraktor er rigtig smart, da den har en græsopsamler på lige knap 150 l.

Hvis man fliser ud til sin græsplæne er det meget praktisk at have en havetraktor med græsopsamler, da det afklippet græs vil blive til muld, og plænen vil derved begynde at blive højere. Det resulterer så i at græsplænen med tiden vil gro hen over fliserne. Det problem slipper man for, hvis man investerer i en havetraktor som denne Texas Rider 6100E. Hvis man har en have uden nogen fliser ud til græsplænen, er det ikke så super vigtigt med en græsopsamler.

En smart ting er græsopsamleren, men det er mere. Den har elstart, hvilket gør den meget nem at starte. Den har en lille studs på skærebordet, som du kan sætte din haveslange til. Når du så har monteret haveslangen, og tændt for vandet, kan du aktiverer skærebordet, og dit klippeskjold vil på den måde blive vasket.

Denne havetraktor er meget lille i forhold til mange af de andre havetraktorer der er på markedet. Men som du nok tænker, så er der selvfølgelig fordele og ulemper ved begge typer. Denne havetraktor er praktisk til mindre haver, hvor der ikke er så meget græsplæne, og til steder hvor der er meget lidt plads at køre på.

 

McCulloch havetraktor – M200-117T Powerdrive

Vejl pris: 26.399,00

Link til forhandler: https://shopping.coop.dk/vare/mcculloch-havetraktor-m200-117t-powerdrive-117-cm-klippebredde-med-sideudkast/7391736227995

 

Denne havetraktor er en af de mere dyrere havetraktorer der fås på markedet. Dog er den stadig “billig” i forhold til hvad så mange andre havetraktorer de koster. Tag f.eks. bare en havetraktor fra Stiga Park serien, eller en som f.eks. Husqvarna R 216 AWD. Det er selvfølgelig klart, at des flere penge man giver for en havetraktor, des mere for man også. Men hvad priser angår, kan du godt være bekendt at købe en havetraktor som denne. Gør du det, kan vi garanterer at du har den i MANGE år i fremtiden, hvis du vedligeholder din havetraktor som det skal gøres.

McCulloch – M200-117T Powerdrive er en havetraktor som er født med en Briggs & Stratton motor, som er en rigtig god motor. Havetraktoren er udstyret med et komfortsæde med høj ryg. Det gør at du kan sidde godt og behageligt når du klipper græs, uden at skulle få ondt i ryggen. Jo, og så lige prikken over i’et – den er også udstyret med en kopholder, som gør at du kan have din sodavand eller andet med dig.

 

Havetraktor MTD 76 # 76CM MTD

Vejl. pris: 13.995 kr.

Link til forhandler: https://www.wupti.com/produkter/bolig-og-have/havemaskiner/havetraktor/mtd-havetraktor-mt-76

 

Tidligere i dette indlæg, så vi på en anden havetraktor med opsamler. Denne havetraktor har også en græsopsamler, men bare med 200 l. i stedet for “kun” 150 l. Havetraktoren hører ikke blandt de lille havetraktorer, men heller ikke blandt de store. Denne havetraktor er altså en god mellemting. Havetraktoren er robust og er med en 11,6 hk MTD motor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *