Parasoller på tilbud – køb i dag

Denne årstid er lig med sol, sommer og glade dage. Selvom solen er skøn, er det stadig rat at kunne krybe i skyggen på en varm sommerdag. F.eks. når man sidder og spiser enten om morgen eller om aften. Ja, det kan også være for et kort afbræk for dagens gøremål.

Hvis du tænker at din parasol trænger til at blive skiftet ud, så er det nu du skal slå til. Rigtig mange butikker i hele landet begynder nemlig allerede nu at reklamere med udsalg på mange forskellige sommervarer. Derfor er det som sagt nu du skal slå til, for at få din nye parasol til en god pris.

Vi har i dette indlæg samlet 10 parasoller på tilbud, som muligvis kunne friste.

Vores valg

Ravenna Hængeparasol

Praktisk parasol med stok i aluminium, ribber i stål og dug i grå polyester. Parasollen har en diameter på 300 cm., og en højde på 253 cm.

Køb hos ILVA

Endnu et godt valg

Milan Hængeparasol

Endnu en hængeparasol som gør det praktisk ikke at skulle døje med en stok midt i bordet. Denne parasol har en stok af aluminium, ribber og bærestang i stål. Dugen er i grå polyester.

Køb hos ILVA

Til altanen

Balcony Altanparasol

Billig parasol som er oplagt til din altan. Denne altanparasol har en stang i aluminium, og en dug i polyester.

Køb hos IDE

Den traditionelle

Signe Parasol

Denne Signe Parasol er også et godt bud. Den er kendt som den mere traditionelle parasol, men er super smuk og færdiggjort. Parasollen har en diameter på 300 cm., og en højde på 195 cm.

Køb hos Havemøbelland

Den firkantede

Hængeparasol 3x3 m

Firkantet parasol som er praktisk i mange tilfælde. F.eks. ved et firkantet havebord kan det være mere praktisk med en firkantet parasol frem for en rund parasol.

Køb hos Havemøbelland

Til havefesten

Hængeparasol 3x4 m

Denne parasol er endnu større end den i forrige eksempel. Den er også super nem at slå samme - se bare nedestående video.

Køb hos Havemøbelland

Den simple

Ambiance Alu Parasol

Den simple parasol som passer til de fleste haver og behov. Parasollen kan fås i flere forskellige farver.

Køb hos Havemøbelland

Til aftentimerne

Parasol med lys

Denne parasol er perfekt til de mange hyggelige sommeraftner. Med lys op under dugen, skruer man lige det ekstra op for hyggen.

Køb hos Havemøbelland

Til strandturen

Luxus Strandparasol

Kan man godt lide ture til stranden, så er sådan en strandparasol et must-have. Denne luxus strandparasol kan fås i flere forskellige farver.

Køb hos Havemøbelland

Til bordet

Altanparasol til bordet

Har du en altan, så er denne parasol også en oplagt mulighed. Når der ikke er så meget plads, så kan en parasol som denne fint leve op til behovet om at give noget skygge.

Køb hos Havemøbelland

Vi håber du kunne bruge dette indlæg om 10 parasoller på tilbud, og at det kunne bidrage med noget inspiration til din parasol-jagt. Om ikke andet, ønskes du en rigtig god sommer! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *