Havetromer_redskaber-til-havetraktor-og-ATV

Redskaber til havetraktor og ATV

De fleste som har en større have, har formodenlig også en havetraktor. En havetraktor kan bruges til så meget andet end bare at klippe græs. Mange havetraktorer har omkring 12 hk, og med så mange heste kan den også udfører så mange andre opgaver end bare at klippe græsplænen. Vi har i dette indlæg samlet nogle redskaber til havetraktor og ATV, som kunne virke som inspiration til en investering i maskinparken. 😉

Mosfjener, 2 sortering

mosfjerner_redskaber-til-havetraktor-og-ATV

Link til forhandler: https://www.p-lindberg.dk/atv/atv-redskaber/mosfjernere-og-opsamlere/detaljer/mosfjerner–2–sortering-1

Vejl. pris: 6.370,00

 

Det første redskab som vi har taget med i dette indlæg er en mosfjerner. Den er 100 cm bred, men den kan også fås i en bredde af 130 cm.

En mosfjerner er et super redskab, og den her er super praktisk til dig som har en større have. Man kan få mange andre mosfjernerer som er beregnet til at blive skubbet. De er billigere, men det kan blive en lang fornøjelse at rense en stor græsplæne med sådan en mosfjerner man skubber. Den type mosfjerner som man skubber er typisk ikke vildt holdbare i længden, men sådan en mosfjerner til havetraktor som den vi har med her i indlægget er meget stabil. Hvis bare man passer på den – gør den ren og lader den holde under tag, kan den sagtens holde i RIGTIG mange år i fremtiden.

Mosfjerneren her leveres med en række knive i hårdmetal, som både vertikalskærer og fjerner mos. Ud over det kan mosfjerneren også bukseres med kuglekobling.

Denne mosfjerner er en god investering for dig, som ønsker en flot græsplæne hvor vand, lys og næringsstoffer nemmere kan trække ned til græsset.Havetromle

Havetromer_redskaber-til-havetraktor-og-ATV

Link til forhandler: https://www.p-lindberg.dk/atv/atv-redskaber/jordbearbejdning/detaljer/havetromler

Vejl. pris for lille tromle: 1.000,00 kr.
Vejl. pris for stor tromle: 1.245,00 kr.

 

Specifikationer for de to typer tromler:

Lille tromle Stor tromle
Fyldekapacitet: 127,0 kg. Fyldekapacitet: 172,4 kg.
Dimensioner: L 91,44 x B 35,56 cm. Dimensioner: L 121,92 x B 35,56 cm.

 

Denne havetromle kan man fylde med enten sand eller vand. Det er dog vigtigt at påpege, at det er vigtigt at tømme den igen mht. frostspringning, hvis man vælger at fylde den med vand.

En havetromle som denne er uundværlig hvis man lige af lavet ny græsplæne eller gårdsplads. Tromlen er f.eks. også god, hvis man skal nævne nogle arealer som f.eks. en ridebane.

Som skrevet, så er det en god idé at tromle en græsplæne efter man har sået græs. Det nævner græsplænen, græsfrøende fyger ikke væk og så har fuglene heller ikke så nemt ved at spise frøene.


 

Centrifugalspreder

Link til forhandler: https://www.p-lindberg.dk/atv/atv-redskaber/spredere-og-sproejter/detaljer/centrifugalspreder

Vejl. pris: 1.745,00

 

Denne centrifugalspreder til havetraktor og ATV er supper effektiv, og er et rigtig godt køb. Denne centrifugalspreder har to 12,5″ luftgummihjul. Den er kraftig bygget og har en stor kapacitet. Der er et greb som man bruger til justering af gødningsmængde. Der er justerbar spredningsmængde fra 2-6 meter, afhængigt at indhold.

Denne centrifugalspreder kan bruges til gødning, salt, sand, sneglegift etc.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *